Twinkling Cakes & More – Taartnieuwegein.nl zal er alles aan doen om bij elke bestelling een zo goed mogelijke service te verlenen en deze in perfecte staat en binnen de afgesproken tijd te leveren.

Juiste adressering

Indien niet het juiste adres en telefoonnummer op is gegeven, kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en het mogelijk herzenden en opnieuw maken van de taart zijn voor rekening van de besteller.

Oplossing wanneer er iets fout gaat

Heb je jouw bestelling op tijd gedaan, correct aangeleverd, netjes betaald en het juiste adres en telefoonnummer aan ons doorgegeven en gaat er toch iets fout? Per situatie kijken we dan naar een gepaste oplossing. In de meeste gevallen wordt de bestelling dan opnieuw gedrukt.

Kwaliteitsgarantie

Voordat een product de deur uit gaat, wordt het bij Taartnieuwegein.nl altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht je om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden.

Retourrecht

Al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Je kunt bestellingen dus niet terugsturen.

Navigatie
Close

Mijn Winkelmandje

Close

Wensenlijstje

Recent bekeken

Close

Great to see you here!

Er wordt een wachtwoord naar dit e-mailadres gestuurd.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Heb je al een acount?

Close

Close

Categorieën