Het verhaal van Twinkling Cakes

 

Twinkling Cakes & More is er speciaal voor u en al uw wensen op het gebied van lekkernijen. Wij zetten uw gedachten om in iets tastbaars en eetbaars. Of het nu gaat om een (kinder)verjaardag, een jubileum, een bruiloft of gewoon om iemand eens anders te verrassen dan met een bloemetje, laat ons weten wat u wenst en wij gaan de uitdaging graag voor u aan !

Niet alleen als particulier maar ook als bedrijf kunt u bij ons terecht met al uw wensen. Op deze website staan een aantal voorbeelden van hoe u uw bedrijf, stichting of vereniging kunt inzetten om bijvoorbeeld (nog meer) naamsbekendheid te verkrijgen. Maar ook om uw medewerkers en/of klanten te feliciteren of te bedanken met een taart of soortgelijk wordt zeer gewaardeerd en is vaak een graag ontvangen blijk van waardering. Uw investering is relatief laag echter bereikt het wel een hoog sociaal gewin.

Twinkling Cakes & More is in Nieuwegein ontstaan door vraag en aanbod bij hetgeen wij reeds aanboden in onze andere zakelijke tak. In de zalen van onze dansschool werden menig verjaardagen en jubilea gevierd en was het bieden van lekkernijen een onderdeel van het totale cateringaanbod. Met veel jonge dansleden is het maken en ontwerpen van taarten uitgegroeid tot een aparte entiteit binnen onze bedrijfsvoering. Door het extern leveren en ontwerpen van dans- en sportkleding aan collega-dansscholen en sportverenigingen is 

Twinkling Cakes & More uiteindelijk ook bij onze klanten bekend geworden. Taarten en aanverwante zoetigheden zoals cakepops, cupcakes en overige lekkernijen hebben inmiddels een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden overgenomen dat er elke dag met heel veel plezier uw wensen worden klaargemaakt. Aan u nu om dit ook eens te ervaren, te proeven en ervan te genieten. U zult er zeker geen spijt van krijgen !

Ga naar onze contact pagina en maak uw gedachten over uw eerstvolgende gelegenheid eens vrijblijvend aan ons kenbaar en laten we samen kijken naar een smakelijke invulling daarvan. 

Navigatie
Close

Mijn Winkelmandje

Close

Wensenlijstje

Recent bekeken

Close

Great to see you here!

Er wordt een wachtwoord naar dit e-mailadres gestuurd.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Heb je al een acount?

Close

Close

Categorieën